Κυδωνίαι Φιλμ Αφίσα Κινούμενα Σχέδια

Translate

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

30/09/2018

Μπαγασας με Φιλοτιμο - Η ταινία ολόκληρη

Μπαγάσας με Φιλότιμο ταινία ολόκληρη



Η ταινια μας "Μπαγασας με Φιλοτιμο", ολόκληρη, όπως προβλήθηκε στις 29 Σεπτέμβρη 2018 στην πρεμιέρα της.

Ο Μπαγασας με το Φιλοτιμο ειναι μια ανεξάρτητη ελληνική ταινία κινουμένων σχεδίων της Κυδωνίαι Φιλμ 55 λεπτών βασισμένη στο The Mask: Animated Series ("Η Μασκα" του Τζιμ Κάρευ). Η ταινία αφηγείται τις περιπέτειες του Γιακουμή Λαϊκόπουλου, που προσπαθεί να γίνει Δήμαρχος ενώ παλεύει να επιβιώσει μέσα στην κρίση ελπίζοντας ότι αν ανέβει αυτός στην εξουσία θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση. Ένα έργο που πήρε 8 χρόνια να ολοκληρωθεί, με καινούριο animation πάνω στο αυθεντικό καρτούν.

Απολαύστε μια παρωδία με αναφορές στη Μάσκα, το Μπάτμαν, το Back to the Future, Avengers, αρχαία μυθολογία, Λιλιπούπολη, παλιές ελληνικές ταινίες και Ιούλιο Βερν, πλαισιωμένα όλα με πολιτική σάτιρα.

Σύνοψη:
Ο Μπαγασας Γιακουμης Λαικοπουλος, γίνεται πολιτικος προσπαθώντας να διορθώσει τη χωρα.
Ο Γιακουμης ξεκιναει την εκστρατεια του ως πολιτικος και αντιμετωπιζει εναν εξαιρετικα δυσπιστο κοινο... μαθαινουμε τουλαχιστον οτι το μπαγασας ειναi αρχικα. Μ.Π.ΑΓ.Α.Σ.Α Μετωπο παραταξης αγανακτησμενων απο το συνδικαλισμο αλλων. Στη συνέχεια ο Μητσοπανκης απαγαγει το Γιακουμη με σκοπο να του προτεινει... συνεργασια. Συντομα ο Γιακουμης διαπιστωνει τι εστι ενισχυμενη αναλογικη. Ο αγορινας προτεινει στο Γιακουμη ενα σχεδιο για συνεργασια, όμως καταληγει αντιμέτωπος με τη Μερκελ ο μπαγασας! Ο Μπαγασας συνανταει το μυστηριώδη Αιγύπτιο σκουπιδιάρη. Είναι η τελική μάχη! Ο Μπαγάσας / Γιακουμής Λαϊκόπουλος καλείται να διαλέξει τη μοίρα του: Πολιτικος ή Σκουπιδιάρης; Η ιστορία του μπαγάσα όλοκληρη σε compilation movie.

Μπορεί να είναι μπαγάσας, αλλά έχει φιλότιμο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου